neděle 31. července 2011

Plavky pre budúce mamičky

Budúce mamičky a plavky

Krásna opálená pokožka pristane každej žene. Ani budúce mamičky by si nemali túto radosť odopierať. Veď bruško ženám pristane.

Aké sa vám páčia?

Budúce mamičky si dnes môžu vyberať z pomerne širokej palety tehotenských plaviek. Plavky typu bikiny, celé plavky alebo takzvané tankiny, ktoré pozostávajú z nohavičiek (buď zvýšeného strihu, ktorý prekrýva aj bruško alebo nohavičiek s pásom pod bruško) a z vrchného dielu v podobe topu (ten môže mať rôznu dĺžku i strih) – ktoré z nich sa vám páčia? Základom je, ako u väčšiny oblečenia, vaše pohodlie:

Jednodielne plavky

  • Jednodielne plavky sú variantom pre aktívnejšie maminky, ktoré rady zaplávajú, a tiež pre maminky, ktoré chcú mať svoje bruško zakryté.
  • Drahšie modely majú v látke zabudované podpory pre bruško či pre prsia, čo určite oceníte.

Dvojdielne plavky

  • Veľmi populárne sú dvojdielne tehotenské plavky. Tie sú väčšinou riešené zdvihnutým pásom, ktorý obopína rastúce bruško, a predĺženou vrchnou časťou. Tá prekrýva bruško zase zhora.
  • Moderní sú toto leto naberané „košieľky“, ktoré na tehotných ženách vyzerajú veľmi pekne.
  • Okrem tejto košieľkovej varianty, ktorá nežne poodhaľuje vaše krivky, si samozrejme, môžete dopriať aj plavky dvojdielne v klasickom prevedení.
  • V tomto prípade je základ, aby vám netlačili v okolí podbruška.
  • Farbe a ozdobám sa medze nekladú – tu sa môžete vyblázniť.
Nebojte sa odhaliť svoje krivky! Dvojdielne klasické plavky volia i budúce mamičky celebrity, trendom je odhaliť svoje rastúce bruško a krivky s hrdosťou.

Myslite na zdravie

Plávanie svedčí v každému a v každom veku, preto sa pokojne vydajte do vody. Myslite všaj na to, že nech si už vyberiete akékoľvek plavky, po kúpaní je dobré sa hneď osprchovať a nemať na sebe dlho mokré plavky. Okrem plaviek vyberajte starostlivo aj miesta, kam sa pôjdete okúpať, pretože v tehotenstve sú ženy náchylnejšie na rôzne gynekologické zápaly, ktoré môžu priniesť komplikácie nechcené komplikácie.

Žádné komentáře:

Okomentovat