pondělí 5. září 2011

V čom budete vyzerať zaručene dobre?

Plavky na každú postavu

Každá z nás túži po niečo inom, no každá z nás chce vyzerať sexi a cítiť sa pohodlne. Plavky sú toho dôkazom. Móda udáva trendy, ale vaša postava má pri výbere plaviek tiež čo povedať. Viete, aké plavky najviac pristanú vašej postave?

Pre jabĺčko tankini

Tankini, teda dvojdielne plavky, ktorých horný diel je tielko sú najvhodnejšie pre postavu typu jablko (široký hrudník, nevýrazný pás, silnejšie brucho a útle boky). Zúžia a pretiahnu problematickú vrchnú časť tela a naopak zdôraznia štíhly spodok postavy. Zatiaľ čo horný diel voľte v tmavšej farbe, ktorá opticky zužuje, pri nohavičkách sa nemusíte báť vzorov a farieb. Podobnú službu urobia i viac vystrihnuté jednodielne plavky, ktoré postavu rovnako zužujú.

Výrazná podprsenka pre hrušku

Opačným prípadom, je postava typu hruška (drobnejšia horná polovica tela, úzke ramená a široké boky). Hornú časť je dôležité zdôrazniť, naopak, od bokov treba pozornosť odpútať- vyberte si preto výraznú podprsenku a jednoduchý, jednofarebný spodný diel plaviek. Pekný dekolt urobí tiež podprsenka zaviazaná za krkom.

Mrkva a farebný spodok

Majiteľka mrkvovitej postavy sa zužuje od ramien k pásu a bokom. Pre vyrovnanie proporcií teda odpútajte pozornosť od širokých, výrazných ramien a naopak zdôraznite štíhly pás. D8my s postavou mrkvy si môžu dovoliť klasický vrchný diel plaviek – len by nemal byť výrazný, skôr jednoduchý a tmavý. Vyvarujte sa plavkám, ktoré sa zaväzujú okolo krku. Najvhodnejším riešením je zrejme klasická podprsenka s kosticami a nebojte sa ani výraznejších nohavičiek.

Ženskosť pre atlétky

Ženy s takouto postavou trápi, že ich chýbajú typicky ženské tvary. Plavky by mali podporiť ženskosť vytvarovať menej výrazné krivky postavy. Ideálne sú bokové nohavičky s zaväzovaním alebo viac vykrojené bikiny. Ženskosť dodávajú kvetinové a iné romantické vzory, zdobenia, mašličky, koráliky, výšivky alebo drobné volániky.

Bacuľky rovná sa jednoduchosť

Aj silnejšie ženy môžu mať symetrickú postavu. Najvhodnejšie sú jednodielne plavky zaujímavých strihov, najlepšie jednofarebné, bez divokých vzorov. Výrazné krivky krásne podporia jednoduché plavky s kosticami, ktoré postavu zjednotia a poskytnú podporu prsiam. Vyhnúť by ste sa určite mala divokým farbám, vzorom a pásikom.

Presýpacie hodiny – dokonalé a bez obmedzení

Takáto postava je v podstate ideálnym typom ženského tela. Preto sa vôbec nemusíte báť módnych výstrelkov a dať si na seba prakticky čokoľvek. Zabodujete v klasických bikinách s trojuholníkovým vrškom plaviek, rovnako ako vo farebných vzoroch.
Na dovolenku si nezabudnite ešte pribaliť tuniky a večerné šaty, ktoré sa vám určite zídu.
Široký výber plaviek nájdete napr. v internetovom obchode Otto.sk.

1 komentář: